Om First Fitness

First Fitness tilbyder faciliteter og instruktion til fitness samt løb og gang.

Fitnesslokalet ligger på første sal i Nordvest Hallen i hovedbygningen hvor der også er kantine og omklædningsrum.

Centret er forsynet med udstyr til styrketræning + to løbebånd, to crosstrainere, to cykler, en bodybike og en romaskine.

Her er ingen faste træningstider - du kan træne når du har lyst alle ugens hverdage fra 5-22, samt i weekender/helligdage fra 5-20 (I ferieperioder tillader vi os at indskrænke åbningstiden lidt).

Alle som er fyldt 14 år og går i 8. klasse er velkomne.

Fitness er noget for dig, hvis du bl.a. ønsker at
- holde dig i god fysisk form
- få mere energi
- modvirke stress og livsstilssygdomme
- få øget velvære
- træne individuelt i et socialt fællesskab
- komme i gang med at dyrke motion

Løbeklubben mødes hver mandag og torsdag kl. 18. Der er løbeskole og ruter på ca. 5 km og 7 km eller længere. Der er løbeinstruktører på hvert hold. Tempo tilpasses og alle kan være med.

"Gang i Tjørring" er vores nyeste tilbud og ledes af vores gåværter. Vi mødes hver mandag kl. 17 til en tur i Tjørrings skønne natur. Gåturen er på 3-5 km og tempo tilpasses, så alle kan være med.

Foreningens formål er at tilbyde træningsfaciliteter, instruktion og vejledning inden for idrætsgrenene fitness og løb, samt gennem forskellige aktiviteter at motivere til og støtte op om menneskers sunde livsstil.

 

Foreningen ønsker at skabe synergieffekter med Tjørring Idrætsforenings medlemmer i de øvrige afdelinger. Dette foregår gennem økonomiske medlemsfordele, samt ved at der skabes mulighed for træning i fysiske rammer der ligger tæt på de øvrige idrætsformer.